Skip links

Privacy policy

Versie: 4 – Laatse update: 22/04/2020

Algemeen

Done! BV hecht veel belang aan uw privacy. Dit privacybeleid is van toepassing op elke verwerking van persoonsgegevens van gebruikers en surfers die gebruik maken van de diensten van Done! BV, in het bijzonder van de Kluster website, de Kluster app en alle afgeleide platformen.

In geval de gebruiker van de app of website om persoonlijke informatie gevraagd wordt:

De verantwoordelijke voor de verwerking, Done! BV, Gouverneur Roppesingel 81 – 3500 Hasselt respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen gebruikt worden, maar zijn niet beperkt tot volgende doeleinden: Klantenbeheer, reclame- of marketingdoeleinden, het uitvoeren van betalingen, aangifte van uw inkomsten bij de FOD Financiën, het in contact brengen van personen in het kader van de deeleconomie.

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Done! BV, Gouverneur Roppesingel 81 – 3500 Hasselt, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

In geval van gebruik van gegevens voor direct marketing: U kan zich kosteloos verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Hiertoe kan U zich steeds richten tot Done! BV, Gouverneur Roppesingel 81 – 3500 Hasselt.

Uw persoonsgegevens worden mogelijk opgeslagen bij een derde partij die hier geen toegang toe heeft. Verder zullen deze gegevens niet worden doorgegeven aan derden.

Done! BV kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de website gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk de website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

Alle andere rechten die u werden toegekend volgens de Europese wetgeving rond gegevensbescherming (GDPR/AVG) en niet expliciet worden vermeld in deze tekst, kunt u uitoefenen op eenvoudig schriftelijk verzoek aan Done! BV, Gouverneur Roppesingel 81 – 3500 Hasselt.

Bewaring van gegevens

De gegevens die we van u verzamelen om de hierboven vermelde redenen kunnen worden bijgehouden zolang uw account bij ons bestaat zodoende de continuiteit van onze diensten te verzekeren. U kan uw account op verzoek laten verwijderen. Gegevens die werden gedeeld met andere gebruikers van het platform of die nodig zijn voor de werking en legale verplichtingen van het platform blijven evenwel bewaard.

Uw data wordt bewaard op servers binnen de EU. De servers zijn eigendom van externe providers.

Inzage van uw communicatie

Done! BV heeft het recht op inzage in alle communicatie die gebeurt via het platform, ter verbetering van het platform en om misbruik in alle vormen te voorkomen. In het uitzonderlijke geval waar dit over ernstige misdrijven gaat, kunnen deze gegevens ook worden overgemaakt aan de bevoegde autoriteiten.

Het gebruik van cookies

Tijdens een bezoek aan de site kunnen ‘cookies’ op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Kluster gebruikt cookies om sessies open te houden zodat de gebruiker aangemeld blijft.

De website maakt gebruik van ‘Third Party cookies’. Third Party cookies zijn cookies die niet afkomstig zijn van de website zelf, maar wel van derden, bijvoorbeeld een aanwezige marketing of advertentieplug-in. Concrete voorbeelden zijn Facebook Pixel of Google Analytics.

U kan uw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd.  Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde functionaliteiten niet zal kunnen gebruiken.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Google analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de app of website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website of app (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de app of website gebruikt, rapporten over de app- of website-activiteit op te stellen voor app- of website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot app- of website-activiteit en internetgebruik.

Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van de app of website kunt benutten. Door gebruik te maken van de app of website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

kluster logo

Kantoor

Gouverneur Roppesingel 81
3500 Hasselt
België

Contact


Chat met ons
Algemene voorwaarden
Privacy beleid