Skip links

Koeketiene: klusser Emma maakt gepersonaliseerde koekjes!

Wie is Emma?

koeketiene

Emma wordt blij wanneer ze anderen blij kan maken! In haar job als verpleegster zijn dat haar patiënten. Thuis kunnen haar man en twee schattige kindjes genieten van haar vrolijke aanwezigheid.

Daarnaast maakt ze ook nog tijd om de drijvende kracht achter Koeketiene te zijn: het Kluster profiel waarmee ze heel wat mensen superblij maakt met prachtige én superlekkere gepersonaliseerde koekjes.

Lid van Kluster sinds: oktober 2020
Actief in: Koken – Patisserie

hobbykok

“Ik wilde eerst zelfstandige in bijberoep worden, maar dat vond ik een te grote drempel.”

Hoe ben je op het idee gekomen om koekjes te maken? 

Ze zeggen wel eens dat er twee soorten koks bestaan: mensen die graag maaltijden koken en anderen die graag bakken… Ik ben overduidelijk het bakkerstype! (lacht) 

Twee jaar geleden bij de geboorte van mijn jongste dochter ben ik begonnen met een simpel koekje te bakken… Intussen is dat koekje al enorm geëvolueerd! Ik nam het steeds vaker mee naar gelegenheden om als cadeautje af te geven. Mensen waren er altijd super blij mee, ze vonden het heel lekker en tof. “Verkoop je dat niet?” vroegen ze me altijd… maar daar wilde ik niet mee beginnen. Het leek me te tijdsintensief. En ook vooral niet durven eigenlijk…

En toch heb je de stap gezet! 

Ja! Er is altijd wel een moment om te bakken en dat koekje bleef maar terugkomen. Toen mijn schoonzus naar Parijs verhuisde maakte ik een grote pot voor haar. Ze deelde dit op haar Instagram account -waar ze enorm veel volgers heeft- en daar kwam zot veel reactie op.

Het was het zoveelste duwtje in de rug om er toch iets mee te doen. Ik wilde eerst zelfstandige in bijberoep worden maar dat vond ik een te grote drempel. Er zijn heel veel regeltjes en zaken die in orde moeten zijn. Op dit moment in mijn leven past het niet om me daar volledig in te smijten.

gepersonaliseerde koekjes

“Ik merk dat er steeds meer aanvragen via Kluster binnenkomen, super leuk!”

moederdag cadeau

Tot je Kluster ontdekte? 

Inderdaad! Een collega gaf me de tip om eens te kijken naar Kluster. Zij gebruikt het zelf als klant om allerlei klusjes te laten uitvoeren in en rond het huis en was er heel tevreden over. Ze legde me uit dat je via de deeleconomie beperkt kon bijverdienen, maar voor mij is die € 6.390 per jaar meer dan genoeg!

Ik heb dan een profiel gemaakt en ben gestart met de gratis proefperiode van Kluster Premium. Ik vond het heel interessant en was meteen overtuigd.

gepersonaliseerde geboorte koekjes

Wat vind je het grootste voordeel aan Kluster? 

Het geeft me een heel goed gevoel dat ik alles legaal kan doen, dat ik niet in het zwart werk zeg maar. Toen ik begon bracht ik voornamelijk mijn eigen klanten aan.

Via mijn profiel en de unieke link om te delen, kan ik ook duidelijk tonen wat ik te bieden heb. Ik merk dat steeds meer nieuwe aanvragen via Kluster binnenkomen! Super leuk.

“Ik haal hier zoveel energie uit. Iemand blij maken met mooie én lekkere koekjes: ik doe het écht graag.”

Droom je ervan om dit ooit voltijds te doen? 

Jaaa! Ik ben heel creatief, altijd geweest eigenlijk. Ik zou het de max vinden om ooit mijn eigen zaak te starten. Mijn jongste zus is herboriste, ook als hobby. Het is een wilde droom om ooit samen iets te beginnen.

Momenteel is dat echter niet aan de orde. Mijn leven gaat zo hard, ik heb letterlijk geen tijd! Kluster is echt de ideale tussenoplossing en springplank!

koekjes puzzel

Wie kan er bij jou terecht en voor wat allemaal? 

Ik woon zelf in Astene (Deinze). Voorlopig komen de meeste mensen de koekjes ophalen bij mij, ze komen zelfs soms echt van ver! Inpakken en opsturen lukt ook als het over een paar stuks gaat, al is het is moeilijk om te garanderen dat de koekjes intact blijven. Zoiets kunnen we altijd overleggen, spreek me maar aan!

Ik maak gepersonaliseerde koekjes op aanvraag. Met of zonder fondant als bedekking. Jij kiest dus zelf welke tekst of afbeelding er op komt. Ook de kleuren zijn helemaal te kiezen. Voor wie graag nog specialer gaat, is er ook de koekjes puzzel! De prijzen staan in mijn profiel.

Ideaal als doopsuiker, cadeautje, verjaardag traktatie, … noem maar op! Passen koekjes niet bij elke gelegenheid?!

gepersonaliseerde koekjes

Doe wat je graag doet: het is onze slogan en ze past volledig bij Koeketiene!

Oh ja! Ik doe het écht écht niet om geld te verdienen. Ik haal hier zoveel energie uit. Iemand blij maken met mooie en lekkere koekjes: ik doe het echt graag!

Laat je eigen koekjes maken!

Jezelf verwennen? Een unieke traktatie voorzien? Iemand verrassen met een lekker én origineel cadeau? Vraag het aan Emma, zij helpt je graag verder!

koeketiene
spaarpunten kluster

Installeer de Kluster app!

Wil je net zoals Emma een centje bijverdienen met jouw hobby? Of zoek je een talent in jouw buurt om je ergens mee te helpen?

Download de app en maak een gratis profiel. Plaats meteen je zoekertje of schrijf je in als klusser. Chat rechtstreeks met anderen in je buurt en betaal veilig via de app.

Dankzij de deeleconomie is dit legaal en verzekerd! Meer info vind je hier.

itunes app store
google play store kluster